Till alla som har tecknat det nya gruppavtalet med Nämdö Fiber

Till alla som har tecknat det nya gruppavtalet med Nämdö Fiber – Tillsammans för ett starkare skärgårdsbredband!

Vi på Nämdö Fiber Ekonomisk förening tackar våra medlemmar som har valt att teckna det nya gruppavtalet för bredbandstjänster. Ert engagemang och stöd är avgörande för att vi ska kunna fortsätta erbjuda bra fibernätstjänster till Nämdöskärgården.
Genom detta gruppavtal, som möjliggörs genom samarbete med de lokala föreningarna från Runmarö, Harö och Ornö, tar vi ännu ett steg mot att säkerställa snabbt och stabilt bredband för alla våra medlemmar. Det kollektivt framförhandlade gruppavtalet via Stockholms skärgårdsnät är ett resultat av vår strävan att erbjuda högkvalitativa tjänster till ett förmånligt pris.
Genom att nyttja gruppavtalet och genom att överlåta administration och fakturering till föreningen kan vi hålla kostnaderna nere och samtidigt erbjuda en bättre upplevelse för er som medlemmar. Ert förtroende och deltagande är en nyckelkomponent i vår strävan att upprätthålla och förbättra det lokala bredbandet i Nämdöskärgården.

Tack än en gång för ert engagemang och ert bidrag till Nämdö Fibers fortsatta framgång!

Den 1a september så är det dags för inkoppling av gruppanslutningen.
Fört att tjänsten ska fungera måste det tidigare abonnemanget ha gått ut eller tagits bort av den tidigare leverantören. Systemet hittar bara gruppavslutningen om det tidigare är uppsagt, dvs man kan inte ha två tjänster samtidigt. Skulle det vara så att detta avslutas senare, så kommer det nya abonnemanget hoppa igång automatiskt när det gamla upphör. Händer inte detta så kan ni pröva att starta om er CPE och/eller router. Alla frågor rörande ert nuvarande abonnemang görs direkt till er nuvarande tjänsteleverantör.

Frågor om gruppanslutningen med Bahnhof görs direkt till deras kundservice: 010 – 510 00 00
Hänvisa till Bahnhofs gruppavtal med Stockholms Skärgårdsnät AB